Genel Duyurular
26.09.2021

Temel Bilimler Dersleri ile ilgili Duyuru

Ders saatinde hibrit olarak ders anlatacaklardır. Yani, tablet bilgisayarını laptoplarına bağlayarak MS Teams üzerinden ekran paylaşıp, laptop ekranını aynı anda projeksiyona aktararak ders anlatılması planlanmıştır. Temel Bilimler dersleri (Fizik, Kimya, Matematik) için ilk ders haftası üniversiteye gelmek isteyen öğrenciler gelebilecek ve dersleri yüz yüze dinleyebilecektir. Gelmek istemeyen öğrenciler ise dersleri online olarak dinleyebilecektir. Bu hafta sonrasında genel durum değerlendirmesi yapılarak, gerekli durumda dönüşümlü olarak sınıf ikiye bölünerek, 2 haftada bir öğrencilerin üniversitelere gelmeleri, gelmedikleri hafta derse online olarak devam edebilmeleri mümkün olabilecektir.

2021-2022 Güz döneminde açılan derslerin yüz yüze/uzaktan erişim durumlarını görmek için tıklayınız.